emelygt 38 günlük bebeğim var bir gündür emmek istemiyor mama takviyesi yapıyordum mamayı da istemiyor saatlerce uğraşıyorum iki üç dakikalık emiyor ağlama krizleri içinde yalancı memesini alıyor ama sıra bana ve biberona gelince istemiyor normalde beni de biberonu da emiyordu açlıktan birsy olacak diye korkuyorum en son sütümü sağıp zorla kaşıkla verdim neden böyle oluyor ne yapmalıyız lütfen yardımcı olun😔
Egemm emelygt Acıkınca alır canım merak etme üzme kendini tabi takipte ol üşütmüş falan olmasın doktora götür ilk önce tabi bi sorun yoksa mecburen alıcak yani baska şansı yok sen daha inatçı ol👍☺️
seydaanur emelygt son 2 gündür bende aynı sıkıntıyı yaşamaktayım emziği alıyor ama bana gelince istemiyor emince de az emiyor 1-2 dk sadece ve de suan tam olarak 4 saattir uyuyor ne yaparsam yapayım uyanıpta emmiyoe
emelygt Egemm bugün gideceğiz doktora da üşüttügu için olabilir mi doğuştan burnu tıkalı zaten açılmadı bir türlü hafif öksürük te var ben gribm benden geçmiş olabilir umarım tek sebebi bu olsun ve iyileşince herşey düzelsin
Berken @emelygt Benim ebbeğimde dün gece hiç kalkmadı emmedi ne yaptıysam uyandıramadım acile gittim öksüüryordq arada tahlilde bişey yok muayenesindede yok takip et ateşi çıkarsa gel dedi hiçbişey anlamadım
emelygt Berken bizde bugün çocuk doktoruna gittik boğazları kızarmış ve ciğerlerinde hafif kabarcıklar vardı ilaç verdi inşallah geçer
kucukkhanim Bazen bende de aynı durum oluyor emzik ağzındayken emzirir pozisyona getirip göğsümü öyle veriyorum ancak öyle alıyor
bynduru Belki cok gazi vardir.Gazini cikarmayi deneyin bol bol masaj yapin.Birde emzik vermeyin.Bir yerde okumustum yalanci bir tokluk hissi veriyormus.Sonra meme reddine sebep oluyormus