Asellmirammm Merhaba kızlar benim mesleğim yok ev hanımıyım 3500 tl kredi çekmem gerek banka veriyomu ev hanımlarına kredi
NehirHaticeArican Asellmirammm Teminat olarak üzerinizde ev araba bişey olursa verebilirler diye biliyorum aksi taktirde vermiyorlar
dinle_beni_bi Asellmirammm ben pandemide çekmiştim kredi. Ev hanımıyım. Bence verirler. Çok büyük meblağ da değilmiş. Kredi kartı alıp nakit çekip taksiye bildirebilirsiniz
Nursma Asellmirammm geçen sene almıştım 10.000 başvurdum 10.000 aldım üzerime hiç birşey yok yanlış hatırlamıyorsam 2-4 gün içerisinde onaylanıp hesabıma yatmıştı ödemesine 6 ay sonra başladım
dinle_beni_bi Asellmirammm bilemiyorum. Hatırlamıyorum. Zaten ben öylesine basvurmustum eşimde başvurdu. Ona çıkmadı bana da çıkmaz diye düşünmüştüm. Sonra bir kontrol edeyim dedim başvuru kabul edilmiş kredim hesabıma yatmış
trn-mom55 Nursma hangi bankadan canım, ben de almak istiyorum ama maaş müşterisi olmayınca vermiyorlar
dinle_beni_bi trn-mom55 en iyisi müşteri hizmetleri ni arayıp sormak. Şimdi hangi şartlar aranıyor bilemiyorum