H-M bebeğinin uyku eğitimine hazır olup olmadığını ancak sen bilebilirsin, bu arada benim bebeğimde gaz problemi yok 5+22 günlük 8 gündür eğitim veriyorum ve bnmde bebeğim dakik gbi 35 40. Dakikalarda uyanirdi megerki uyku döngüsü oluyormuş bebeklerde o yüzden uyaniyomus bende o dakikalarda yanına gelip az poposuna pqt pat yapıyorum o dakiklar gecsiye kadar ve uyaniyo uyuyo bu şekilde bir saate rahat tamamliyo uykusunu bunu da her uykusunda yapmak ve 4 gün boyunca uygulamak gerekiyomus snra uzuyomus uykuları ben 2 gündir bu yöntemi uyguluyorum rahat bir saat uyuyo tabi bunun etkili olması için desteksiz veya çok az destekli uyumamasi lazımmış. Birde bnm.bebegimde uynainca uykusu olduğunda 40 dakika uyumadgini ve uykusuzluğundan çok ağladığını bilirim ama zamanla destekszi uykuyu öğrendikçe uykuları uzuyo canım zaman sabır ve kararlılık şart pes etme 8. Gunmdeyim her sey rayına otrmadi ama ayağımda sallamaktan çok iyi eminim 2. Hafta bitimi çok çok güzel olacak bizim için her şey.sen de pes etme ve hep sev sevgini göster 💜