Barlas_tezcan2020 Merhaba arkadaşlar bebeğim geçtiğimiz hafta salı günü sünnet oldu o gün bugündür sürekli ağlıyor geceleri daha hiç ılık suda oturtamadım duş şeklinde ama aşırı ağlıyor ne yaptınız ne kullandınız tecrübeli anneler bana yardım ediiiiinnn
monalissa Barlas_tezcan2020 krem verdi mi doktorunuz, iki hafta önce olduk, bir skıntı yaşamadık acaba kuruma filan mı yaptı orası, doktor bize bir krem verdi sürekli onu sürdüm, biraz dan adınıda yazarım isterseniz kremin
SuhedAras16 Barlas_tezcan2020 4 gün yarım saat ılık suda oturman lazım bide ağrı kesici fitil vermedimi ne kadarlık bebeğiniz
BusUgUr Barlas_tezcan2020 bizde 7ekimde sünnet ettirdik. 3aylıktı. Kendi benzinden 3numara büyük bez kullandım ve pipisi beze temas etmesin diye karton bardak kesip koydum bezi öyle kapattım. Hergün sabah akşam 15 20 dk sıcak suya oturttum. Doktorun verdiği kremide günde 3defa bol bol sürdüm. 4günde iyileşti.
fgnrcp2704 Barlas_tezcan2020 bizde geçen salı olduk sadece sünnet olduğu gün huysuzdu sonra geçti yarası bile iyileşti doktorun yazdığı ilaçları sadece ertesi güne kadar kullandık sonra antibiyotik krem verdi onu kullandık çok çabuk iyilesti