Feridea 24 günlük kızımın dilinde pamukcuk var nasıl geçer dr mi gitmek gerekir sizler neler yaptiniz
Mustafaras0906 Feridea canım bende oldu hiçbir şey yapmadım biberon ile beslendiği için hijyene dikkat ettim ama karbonatlı su hazırla temiz bir bezle dilini silebilirsiniz doktor öyle demişti ama ben yapmadım
Asliturgut Feridea mikostatin diye bi damla var pamukcuk durumuna gore kullanimi var ben agiz mendilini parmagima dolayip kaynamis ve sogumus suya bandirip sonra o damlayi damlatiyordum parmagima ve bebisin agzina her yerine surunce gunde 2 kez gecmisti
3_bebeli_ana Feridea bizim de var doktorum karbonatlı şu ile temizle dedi on kısmı temizledm ama dilin orta kısmı ile arka kismona cesaret edip parmağımı sokamiyorun karbonatlı suyu ağzına versek aynı işlemi görür mü silmeden Mustafaras0906
Feridea Mustafaras0906 ben emziriyorm ilk kızımda yaşamadım böyle bisey bunuda süt içtikten sonra kalan iz falan zannettim ama gecmiyo hiç sadece karbonatlı sumu başka bisey koymam gerekiyo mu
mgroyksl Feridea Sanırım onun için damla veriyorlarmış. En azından sağlık ocağına gidin sorun yada eczanedeye de danışabilirsiniz. Görümcem kullandım demişti oradan aklımda kaldı.
Mustafaras0906 3_bebeli_ana verme bence canım bezi eline sar sil sadece ogurur korkma ama ben yapmadım kendi direnciyle geçsin şükür geçti tabi hijyene dikkat ettım