Arkadaşlar öncelikle biraz uzun olabilir lütfen kusura bakmayın. Bebeğim bugün 2. Ayını dolduracak bu ay içerisinde sütüm önce azaldı meme reddi oldu ve sonrasında tamamen kesildi sağım yaptığımda 10 cc ancak geliyordu. Mecburen 2 hafta sadece mama verdim. Sürekli sağdım, emmedi. Sağım yaptıkça arttı şimdi çok şükür mama vermiyorum, sağdığım sütü veriyorum. Emmiyor nasılsa diye göğsümü hiç vermedim. Dün annem ve teyzemin ısrarıyla göğsümü verdim. Bu arada sağ göğsümü doğduğundan beri reddetti. Dün emdi, bugün emdi ve yarım saat 1 saat emdi. İki sorum olacak:
- Şimdi emzirip kalanı sağıyorum. Sağdığım sütü ardından hemen vereyim mi? Annem verme çocuk doyuyor, dondurucuya atalım doymadığını hissedersen çıkarıp verelim diyor. Ama biberonla belli bir miktar verip doyduğuna emin olurdum şimdi olamıyorum. Sağdığım zaman 100 cc civarı çıkıyordu. Emdi üstüne sağdım 60 cc çıktı. O zaman bu çocuk 40 cc mi içti, bilemiyorum. Kafam çok karışık.
- Dünden beri emzirdiğimde göğsümün ucundan omzuma kadar hafif bir sızıntı hissediyorum. Bu normal mi? Doğru emzirme mi?