zeynepmommm Kızlar maksat sohbet olsun watsap sözlerin ne.. benimkisi : Hayallerdi güzeldi,yaşanabilseydi
Deletedmom896 zeynepmommm Şimdi dikkat ettim hiç bişi yazmıyor bi eksiklenmedim değil şimdi buna kafa yormam gerek
siblss zeynepmommm sahi WhatsApp durumu diye birşey neden var ? Sadece tarih yazar bende akıma uyayim diye yapmıştım 😂😂
mom554654 zeynepmommm yıllardır aynı “ uyuyor ” 😃 çok uyumuşum zamanında şimdi hiç uyuyamıyorum bebeğim sağolsun
Mevacanimkizim zeynepmommm Oncesinde “herşey seninle güzel” di son 1 yıldır “ Eylül Meva 02.10.2020” yazıyor 😁
zeynepmommm Deletedmom896 21 yaşında yim sıkılınca değiştiriyorum sürekli hem sözü hem fotorafı bazen eltileri.e gönderme yapiyorum😁
zeynepmommm Deletedmom896 gün icin de yapacak başka bir şey yok yada bilmiyorum sürekli değiştirme ihtiyacı duyuyor gibiyim bilemedim şimdi
Deletedmom896 zeynepmommm Yok senin derdin eltilere laf göndermek 😂ama sana bişi diyim mi odak noktan eltilerin olduğu sürece hayatın ne kadar güzel olduğunu kaçıracak ve sürekli kendine kötü enerji yükleyeceksin laf sokmakla sorun çözülmez büyür ☺️