EmineBerra Kizlar benim sinavima 10 gun var surekli sori cozuyrm giren varmi simav nasil bilgi verimsnzzz
Melooo26 EmineBerra ehliyet sınavı çok basit oluyor ben hiç soru çözmemiştim bir önceki sene çıkan sorulara baksanız bile yeterli olacaktır merak etmeyin 😊
isranuroz EmineBerra ehliyet çıkmış sorular 2021 diye bir uygulama var canım sarı bir şekilde üstünde geyik var uygulamanın fotoğrafında kesinlikle onu indir çöz birebir aynı sorular çıkıyor ben 2-3 test çözerek 84 ile geçtim
Gizgiiiz EmineBerra hiç kursa gitmedim sınavdan 1 gün önce cıkan soruları çözdüm geçtim aynı soruların benzerleri çıkıyor 😃
EmineBerra Melooo26 bakiyrm czoyrm ama uygulama fln indrdm oralardn cozuyrm siz nasil yapmisdnz bilgi verirmanz
Melooo26 EmineBerra dediğim gibi ben hiç soru falan çözmedim zaten sorularda çok detaylı olmuyor ve çok da zor değil kursta anlatılanları dinlediyseniz mutlaka yapabilirsiniz merak etmeyin 🙏
EmineBerra isranuroz ay ne guzel canim ya bendede var o uygulama bisey sorcm netten cozmuyrm hep ordan cozuyrm diyrm acaba nekdr guvenilir uygulama diyrm kafama takiliuor ordn cozunce 84 88 aliyrm ama nettekiler zor oluyr
isranuroz EmineBerra ya ben o uygulamadan çözdüm gayet faydasını gördüm ayrıca internetteki soruların bazıları yanlış çıktı yani doğru cevapları yanlıştı
EmineBerra Mircet 😂😂 ben biraz heycan yapiyrm galiba nettekilerdn fln kolaymi simdi tablettn cozukuyrmus galiba
Mircet EmineBerra çıkmış sorulara bakman yeterli canısı evirip çevirip soruları ne kadar zorlayabilirler cidden basit
Balkupum2505 EmineBerra 2 3 kez derse katildim kitabin yüzünü bile açmadım 😀 cok kolay zaten sınav önemli olan direksiyon
Sareeninannesi EmineBerra 2016 da almıştm ehliyeti 50 soruluk bi sınavdı şu anda öyle olduğunu tahmin ediyorum sadece çıkmış sorulara çalışarak ve mantık kullanarak 82 ile geçmiştim direksiyonuda 100 le tamamladım