Elactus Hanımlar selam artık dayanamıyoruz eşimin belinde disk kayması var sürekli beli ağrıyor benimde tutuluyor acil yatağı değişriricez önerebileceğiniz rahat ağrılara iyi gelebilecek çift kişilik yatak markası ve modelleri var mı?
dygusalmom97 Elactus marka olarak istikbal öneririm yatağımın markası ama modelini bilmiyorum eminim iyi öneriler gelir çok geçmiş olsun sizede
kutsalmavi Elactus Bugüm aldım🥰 Fiyatlar gitrikçe pahalılaşıyor bilginize. Bütçeniz ne durumdadır bilemiyorum ama yinede söyliyim biz test ettik ve beğendik Yataş tan aldık son modellerden biri Cool & Wool diye geçiyor. 4490 tl verdik. Bel ve sırt ağrısı her ikimiz için önemliydi buna dayanatak aldık
Elactus dygusalmom97 yani o kadar çok çeşit var ki ne yapıxağjmı şaşırdım birebir kullanıcı yorumlarına bakayım dedim🙏🏻 Teşekkür ederim
Kumsal-Arden Elactus evet fiyatlar pahalı ama değiyor. Bende de bel fıtığı var showroom a gittiğimizde sorunumu anlatınca onlar önermişti tabi bu bahsettiğim 6 yıl önce. Bence gidip bakarsanız en doğru yatağı onlar önerir benim önerim sağlıklı olmayabilir. Umarım gönlünüze ve bedeninize göre bir yatak bulursunuz ❤️🙏
Elactus Kumsal-Arden teşekkür ederim evet form sitelerine baktım ama gidip deneyip anlamayan çok kişi var dedim belki burada uzun vadeli kullanan arkadaşlar vardır siz hangi modelini kullanıyorsunuz
yesim42 kutsalmavi merhaba üzerinden uzun zaman geçmiş bu yatağı almayı düşünüyorum nasıl memnun musunuz çook rahat bir yatak arayışındayım
[silindi] yataş prestige prime kesinlikle.. bel sırt ağrılarına doktorların bile reçete ettiği bi yatak.. çok memnun kalacağınızdan eminim..