Toprak2509 Çocuklar seviyor mu. Eğlenceli vakit geçiriyor mu. Kızıma almak istiyorum. Boşuna almış olmayım diye sorayım dedim
Flora Toprak2509 Aldım imanına kadar topla doldurdum 5 dk oynadı havasını söndürüp kaldırdım arkadaşım diyeceklerim bu kadar 😅
Deletedmom789 Toprak2509 top havuzu değil ama bir file top bile pişman olmama yetti hala daha yetiyor. Sadece eşimle karşılıklı birbirimize fırlatıyoruz, tek eğlencesi bu
Cookie Toprak2509 havuzu vardı geçen günde 2 kutu 100 lü top aldım 30 dk oynadı evin her yerinde top vardı tuvalette bile hemen topladım hepsinin kaldırdım hiç bulaşma derim boşuna para verdim
Toprak2509 Deletedmom789 benm kız yatagına atlayıp duruyorda ona atlasa daha iyi olur diye düşündüm ama
Deletedmom_50 Toprak2509 bebeden çok biz oynadık, kedimiz, eşim ve ben üçlüsü🤦♀️ evin heryerine dağılmış topları sürekli toplamak da cabası.
[silindi] Toprak2509 Benim bebeğim çok seviyor top havuzunda oynamayı 🥰 9 aylıkken almıştık, uzun zaman ilgisini çekmedi, şimdi 18 aylık, gün içindeki en büyük eğlencelerinden biri top havuzu, iyi ki almışız 🥰🌸
deryadenizmisali Toprak2509 Olmasada olur bir oyuncak. Dalınca güzel oynuyorlar ama evin her yerinden top topluyoruz orası ayrı. 😂 Evcil hayvanınız varsa bayıla bayıla oynar zaten. 🙈 Eğer almak istiyorsanız bizdeki Wellgro Bubble Pops. 🌈
Ates_mami Toprak2509 çekmeceden heryerden top çıkıyor. Bezdim. 2 ay oldu kaldırdım topladım hala daha top buluyorum evde
Muverrih Toprak2509 Bende alacaktım sepete ekledim ödemeyi yapacaktım vazgectim. Ozellikle yuksek mobilyaların varsa 7-24 top toplarsin. Ben oyuncaklarını zar zor çıkarıyorum top isine hic girmedim.
Deletedmom27337 Toprak2509 havuz alıcaktım bende ama ilk küvetine doldurdum topları ağladı hiç oynamadı bnde vazgeçtim almaktan 🙈
kenankaan Toprak2509 oğlum 9aylıkken aldkm, şu an 15 aylık, hala severek oynuyor. Ben memnun kaldım. Her cocuk sevmeyebiliyor
Ogullarinaasikanne Toprak2509 benim iki oglumunda dikkati çekmediği yetmedigi gibi surekli top topluyorum ve hic eglenceli degil benim icin😬🤣
06Angara_08 Toprak2509 ben kaydıraklısını aldım başta sevdi oynadı evin heryeri top oluyordu sonra oynamadı kaldırdım şuanda tekrar ilgisini çekti tekrar istedi oynuyor heryerden top topluyorum ama olsun o mutlu oluyor kayıyor topların içine düşünce seviniyor falan yani çocuk bi oynuyor bi sevmiyor değişikler ana pişman değilim iyiki almışım diyorum ☺️