duygugonc İyi akşamlar güzel anneler 7 aylık erkek bebeğim var ebe bıngıldagi kapanmış dedi baş çevresi iyi ama dedi aklıma takıldı bugünde komşumuz zeka geriliği olur dedi kalsiyum fazla aldığı için olabilir dedi
Merve duygugonc komşular ah komşular:) baş çevresi düzenli büyüdüğü müddetçe sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Yine de içiniz rahat etsin isterseniz doktorunuza sorabilirsiniz 😊
Beycaamommy duygugonc ahahahah ya şu teyzeler beni güldürüyor baş çevresi büyümeye devam ediyorsa sıkıntı olmaz kafadaki tek açıklık bıngıldak değil kalsiyum değil d vitamini yüksek dozda verilirse hızlandırır kapanmayı endişe etmeyin takipte olun
Gamzeburkan duygugonc ya her söylenene bakmayın bizim 5. Ayda kapandı bas çevresi büyüdükçe hiçbir sıkıntı yok. Kızım 16 aylık zekasida masallah sıkıntılı falan degil korkmayın kontrolleri aksatmayın yeter
duygugonc Beycaamommy bunları söyleyen iki öğretmen çok araştırıyoruz biz mesleğimiz gereği dedi onlarında 3yaşlarinda çocuğu var bildikleri vardır dedim ama beni sadece korkuttular