Melikenisasedat Anneler hipp mama kullanıyoru doktorum bana 4 saat biberonda bekleyebilir telrar verebilirsin dedii
Habibeasel16 Melikenisasedat kesinlikle öyle yapmayın bebeğinizi zehirler soğuk mama bebeğin midesini üşütür mama ısıtılmaz
Beycaamommy Melikenisasedat en fazla yarım saat bekletilir vermeyin öyle anne sütü bile 3 satten fazla kalmaz
Waris Melikenisasedat bana da doktorum aynısını söylemişti. Bir daha kullanılmaz denmesinin biraz pazarlama taktiği olduğunu söylüyordu.
Bebegimm1 Melikenisasedat içtigimiz cay bile 4 saat demlikte taze kalmiyor kaldi ki mama 4 saat sonra verilmez en fazla 1 saat bekletiyorum bazen 1 saat olmadan dokuyorum taze yapiyorum.ben 4 saat beklemis mamayi asla vermem
Melikenisasedat Birşeye döküp ısıtmadan biberonu sıcak suda bekletip ısıtılınca da olmazmı. Özele gidiyorum başından savmak amaçlı olmamştr ama bilemedim doktor neden öyle dediki acaba
Habibeasel16 Melikenisasedat bilmiyorum ama İnternete de bakabilirsiniz mamayı bir kere yaptıktan sonra tekrar tüketmeyinyazıyor bebeğe zarar
Dideemmsss Bem bi kere yaptım o hatayı soğumuştu çöpe gitmesin mama diye sıcak suda bekletip verdim ve hepsini geri kustu
Duygu97 Melikenisasedat 2 cocugumda mamayla beslendıler bır kere olsun ısıtmadm yaptım mamayı icmedıyse bıle döktüm yanı taze yapmak daha önemli. Heleki 4 saat bnce uzun süre hadı yarım saat falan dese neysede