aayysseee Başlıktanda anlaşılacağı üzere 7 yaş kız yeğenime ne hediye alacağımm fikir verirmisiniz aklıma bir şey gelmiyorrr
drn5410 aayysseee eltimin kızına pijama takımı aldım 8 yaşına giriyor doğum günü için… annesine sordum aslında alt üst eşofman takımı düşündüm ama pijamaya ihtiyacı var dedi annesi.. Bu yaşa kadar hep oyuncak alındı büyüdü diye ihtiyacını almak istedim ☺️
Fatma69 aayysseee kızım 7 yasında ,lol bebek , lol bebekli çanta esprtman takımı olabilir ,lc wakikide kızlar için yagmur botarı var okula giderken giymeye çok hos ,güzel hediye kutısunun içine toka ,küpe kolye koyabilirsin
deryadenizmisali aayysseee Bebek çeşitleri, yaş grubuna uygun kitap setleri, şirin defter ve kalemler.. 🌈
Keremikonunannesi aayysseee Ben bu yıl arkadaşlarımın çocuklarına, yaşlarına uygun dikkat güçlendirme setini aldım Adeda’nın.
Rozhiv aayysseee çanta alın içine kitap çocuk parfümü birde çikolata takı koyun çantayı görünce içinde bir şey olduğunu görünce çok mutlu olacaktir
Keremikonunannesi aayysseee İçinde üç farklı seviyede kitap bulunan, çocukların dikkat ve algı gelişimine katkıda bulunan bir kitap seti. Her yaşa göre var. Hem fiyatı uygun hemde içeriği çok güzel. Oğluma 1,5 yaş olduğunda 2 yas setini almıştım. 22 aylık hala sıkılmadığı kitaplardan ve çok dikkatini çekiyor. Gayet oyalayıcı ve faydalı.