irva Haminne Dolarla hayat sürüyor aslında insanlar bunun farkında da farkında olmayan kısım da bizene dolardan diyor.Ahh gidi ahhh zor zamanların dibini görücez böyle giderse.
Ogullarinaasikanne Deletedmom4444 keske alsaydik daha iyi yasardik😂herseyiin dolara bağlı olmasi ve bizim gitgide deger kaybeden ₺ kazanmamiz gercegini hatirlatmak istedim 🙈
Deletedmom4444 Maybeoneday Anlamayanbiri Saygıylamı anarsınız söverek mi orası size kalmıs arkadaslar.🤷
Anlamayanbiri irva bende bu insanları anlamıyorum gerçekten en basit tüp 195 TL oldu iki ay önce 135 TL idi adamda haklı dolar artıkça bizde artırıyoruz diyor
Haminne Woody Allah aşkına biraz araştırın gözünüzü seveyim. Giyecek, yiyecek dolar üzerinden zamlanıyor.
irva Anlamayanbiri Tabiki canım piyasa malı tl üzerinden almıyor ki.Dolar üzerinden alıyor.Benim cahil kesim halkımda biz her şeyi tl üzerinden alıyoruz sanıyor.Valla biz bunlar yüzünden yanar kül oluruz.
Fatma8988 Haminne kötü günler geride kaldı sırada daha kötüleri var…Dünya ekonomik krize kıtlığa yokluğa sürükleniyor bile isteye!!!!
Asafinannesi60 Haminne çeyrek altın 900 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ 890 di yaptırmadım düşer diye kuyumcuyla konuştum şimdi ise tee ne kadar oldu faizler yükselmos kızlar piyasanın da kafası karışmış 😂
Dasbaby Haminne valla bizde Almanya’da yaşıyoruz.Gercekten burda da herşeye aşırı zam geldi.Mazot fiyatları sebze meyve aklınıza gelebilecek herşeye 😔 Dünyada kriz var tabii sizin işiniz daha zor Allah yardımcıniz olsun
gezentianne Dasbaby İyi de siz almanyada 100 euroya neler neler alıyorsunz biz peynir zeytin zor alıyoruz bu gidişat dünyanın değil türkiyenin alım gücünün düşmesi ile ilgili.yapmayın gözünüzü seveyim