Sidar21 Doğum yapalı tam 82 gün oldu hala da diş dikiş yerlerim agırıyo normal mi acaba ya ilk Doğumum ne zaman tam anlamıyla geçer acaba doktora görünmeli miyim
Almilam_21 Sidar21 benim 1 ay tek ağırmıştı 52 gün oldu doğum yapalı hiç bir şey yok bazen batma oluyor o kadar
Butterfries Ağrı mı var yoksa hissizlik, karıncalanma gibi bir durum mu? Ağrılarınızın 4-5 gün içinde geçmesi lazımdı. Ama hissizlik rahatsızlık durumu kalıyor bi süre
Sidar21 Butterfries o bölge sanki kesik gibi duruyor öyle normalde agrı yok ama afedersiniz eşimle henüz birliktelik yaşamadık o Ağrı’dan dolayı dokununca inanılmaz bir agrı var
Sidar21 Almilam_21 Ben bir ay boyunca yan yatarak yemeğimi yedim ayağa kalkmak işkence gibi geliyordu bir aydan sonra yavaş yavaş düzeldi biraz ama tamamen geçmedi daha
Almilam_21 Sidar21 geçer kişiden kişiye değişen bir şey bu ben taburcu olduktan sonra direk evimi temizledim kimse yanımda yoktu tüm işlerimi kendim yaptım
Almilam_21 Sidar21 yok 24 değil benimkisi bilmiyorum ama o kadar çok değildi ve dikiş izi bile yok bende şuan