Karenn 4 ayligiz artik agirlasti zorlaniyorum ayakta sallamayi nasil biraktiniz var mi onerisi olan neler denediniz fikir olsun bana da
Mmavi Karenn oturarak dizinize yastik koyun ayakta sallamaktan daha pratik oluyor🌸 sallamayi azaltarak biraktirmayi planliyorum bende ama henuz uygulamaya gecmedim.
Karenn Yildiz35 Uykuya gecisiniz nasil peki direniyor mu yoksa bacaga koyunca uyku moduna mi geciyor merak ettim 7.ayi 😁
Karenn Esranur130213 Resmen topalliyorum sag ayagim cok aciyor bi an once cozum bulmaliyim sirtimi boynumu hic soylemiyorum bile 😅
Esranur130213 Karenn benimde sırtım ve boynum kambur kalacağım bide bizim beyefendi emziği tutması zor geliyor bir elimde emzik tutup bir elimle poposuna vurup sallıyorum.. Resmen ona tüm organlarımla itaat ediyorum ama bi gülüyor herşeyi unutuyorum 🥰😂
HiraaAzraa Karenn ayakta sallarken tam uyku moduna girince yatirip göğsünden pış pışliyorum tam anlamiyla biraktıramadim🤦♀️
arkeologolcam Karenn 14.aydan sesliyorum yolun başındasınız bu yol iyi değil hemen geri dönün🤣🤣uyku eğitimiyle sizinki daha kolay vazgeçebilir ay ilerledikçe daha kötü oluyo
Handeakglyvz Karenn 1 yaşında kızım hala bırakamadık😔 ne zaman bırakırız hiç bilemiyorum ya bırakanlar bizi de aydınlatabilir mi 😇