Alynplt Oğlum 5 ay 23 günlük geceleri saat 9 da en geç 10da yatıyor fakat bir haftadır 15 dk da bir uyanıp meme istiyor aç olmamasına rağmen sizce neden başına gelen varmı artık perişan oldum😪🤧
Kucukmucizem2704 Alynplt vlla seninki 15 dakikada bir istiyor benm gece bazen hic uyumuyi ama biz 26 gunluguz daha gece uykuyu unuttugum gibi goguslerimde maf oldu surekli emmek istiyo memede uyumak istiyo resmen
Annesirintugceuzun Alynplt Bir ara tam 5 aylık zamanında benim kızım da yaptı bunu. Saat başı uyandı. Atak haftasıdır belki. 😞 Düzeldi ama sonra. Havalar ısındı bir de çok kalın giydirmeyin artık bunalıyorlar.
Alynplt Kucukmucizem2704 sizin bebeğinizin sizin kokunuza ihtiyacı var çok küçük daha çok normal bizde geçtik o yollardan keyfini çıkarın inşallah🥰
Alynplt Annesirintugceuzun evet bizim evimizde çok sıcak birde kundak yaparak uyutuyorum ve uzun kollu ve pijama giydiriyorum bu etki eder mi:((
ozgecicekoglu Benim oğlumda tam o 5.5 aylıkken böyle uyanmaya başladı atak dedim sabrettim ama şuan 7 aylık hala sık sık uyanıyor huy edindi 🙈 öncesinde gece en fazla 2 kere uyanırdı ataktan dolayı huy değiştiriyorlar inşallah düzelir
Annesirintugceuzun Alynplt Kesinlikle. Sıcaktan bunalıyorlar. Sen nasıl giyiniyorsan onu da öyle giyindir. Ben uzun kollu ince bir zıbınla , tayt giydiriyorum sadece. Bir ihtimal de diş çıkarıyor olabilir.