nazenin3233 Artık 5 ay 3 günlük oldk eğitim verebilir miyiz nasıl verebiliriz bilgisi önerisi olan 😬🙄🥴
Taze-Anne28 nazenin3233 youtube da uyku meleğinin kanalına göz atabilirsiniz. Kendi çapımda bende vermeyi düşünüyorum ama bir yandan da 1 yaşından önce eğitimi saçma buluyorum. Ama çok zorluyor 🥺
Azyef nazenin3233 merhabalar önce uyku saatlerını düzenleyerek başlayın bır ıkı hafta sonra nasıl hangı destekle uyutuyorsanız yavaş yavaş onu kesme yoluna gidersiniz
Azyef nazenin3233 3 uyku yaptırmalısınız en geç 7,30 da kalkmalı 3. Uykusu kısadır 30 45 dk falan sürer
Azyef nazenin3233 benım bebegım 5 aylık olcak bır ıkı güne ben uyku saatlerine 1.45 2 2 ve son uykusunada durumuna göre 2 2.15 dk koyuyorum gayet duzenlı oluyor çok sukur
Prenses-annesi1 nazenin3233 kızım 5 veya 6 aylıkken denedim 3. Gün pes ettim ağladı sürekli 3.Gün şuan 17 aylık beşiğine yatıramıyorum hemen kalkıyo ayağa keşke bırakmasaydım o zamanlar diyorum şimdi 🤦🏻♀️
Azyef nazenin3233 çok erken kalktığında sabah 6da falan 4.uykuyu ekleyebılırsınjz .akşam son uykusu saat 18.00i geçmesin ve uyku süreside 2saati gecmesın
Hipatya nazenin3233 benim kızım da 6 aylık sadece kucağımda uyuyo uyku eğitimi vermek istiyorum ama ağlarsa çok üzülürüm diye uyku eğitimi vermeye korkuyorum🥲