Mom262627 Hayirli geceler kizlar, 4 yasindaki kizimin arka dislerinin ikisi curumus delibmis ve cok agriyor agliyor . Doktorua goturcez kizim icin randevu uygun gorulmedi nereye goturuyoruz ve yapilan islem nedir cekilecek mi? cani yanmazmi ? 😞
Fitifiti Mom262627 Randevu neden uygun görülmedi anlayamadım. Çocuklar için ayrı diş hekimleri yokki🤷🏻♀️
Kuzisvera Mom262627 benim oglum 7 yasinda iki arka tarafi curuk dis hasttanesinin acil bolumune goturmustum bakmadilar cocuk dis doktorunun gormesi lazim dediler 1 ay sonra randevu buldum gittim. Hic bi islem yapmıyorlar devlette antibiyotik verdi 13 yasina kadar beklmesi lazim arka disler o zaman cikiyo dedi. Agirmasin diye dua ediyorum
Mom262627 Fitifiti evet bende almaya calistim uygun gprulmedi normal dis hekimine alip o bizi yonlendircek galiba ama vermeidler napicagimi sasirdim
Mom262627 Kuzisvera ay ne alaka kuzenmin kizi 7 yaisnda kizin disini cektiler . Benim kiz dayanamiyor cok agliyor fircalatmiyor fircaakdiktan sonra agriyor diye korkuyor