Mimomom 11aylığız emiyor 3 gün önce ben oldum toparladım dün eşim oldu bugün akşamüstüde bebeğim de başladı. bende ateş olmamıştı calpol verdim çok düşürmedi sanki çok üzgünüm yaa doktorumuzla takipteyiz ama .. bizim gibi olan varmı?
melasya Mimomom noravirüs yalnıs yazmadıysam salgın var herkeste geçmiş olsun.bol emzirin ates için calpol ılık dus
Seymacr Mimomom biz varız 6 aylığız 3 gündür ishaldi diş diye düşündük bugünde geçmeyince götürdük enfeksiyon değilmiş çok şükür her şey temiz çıktı ama en azından içimiz rahatladı. Bi götürün isterseniz bizde direk rotadan şüphelendiler
Glbhrylmz Mimomom İnşallah tez vakitte iyileşir üzülme ebnim kızım da hasta olduydu çok kanında iltihap çıktı. Antibiyotik filan kullandık doğru düzgün kullanamadık bile çünkü ağzını açmıyordu ağlıyordu bir şey yemiyordu çok zor bı dönem ama geçecek inşallah takipte kalın kakası sümüklü geliyor mu
Mimomom Seymacr rota falan aşılarımızı olduk ama .yinede sabah toparlamazsa götürcem .kendimide piskoloğa :(.çok üzgünüm uyumam sabaha kdr bugun
Glbhrylmz Mimomom İştahı yerindeyse bol bol sıvı çorbalar yapın meyve yedirin emzirin ve üzülmeyin geçecek inşallah