rumeysayusufselim Kızlar birden bıraktı nite anlamadım sizce neden olabilir ve yerine devam sütü de içmiyor napçağımı şaşırdım. Tek çorba vs ile gelişimi ilerler. Mi. 😣
Tugbatugba123 rumeysayusufselim uykusunda falan emzirmeyi dene sütun varsa canm ara ara oluyor meme reddi devam etmek istiyorsan teklif et sürekli
ECAA rumeysayusufselim bizde 10 ay 25 gunlguz 5.aydan beri red var sadece uyurken emiyordu bu aralar onu bile yapmıyor ve sizin bebeginz gibi mamada içmiyor bende napcgmi bilmyrm
Muhammedinannesi63 rumeysayusufselim viii çorba ile doymaz lapa pilav arpa şehrıye çorbası sebze çorbası çok doyurucu
rumeysayusufselim Tugbatugba123 emmeyince süt azalıyor gece de emzik gibi tutup. Emmiyo ama. Uyanıyo😞
Angelangelll rumeysayusufselim Uyudukca emziriyorum henüz mamaya başlamadık. Umarım geçici bı süreçtir
Askimizinmeyveleri Benim kızımda tak diye bir anda bırakmıştı ne gece ne gündüz almadı devam sütüde içmedi doktora gittiğimizde herşeyi yiyorsa gerek yok demişti yoğurdunu peynirini yumurtasını vesayre yiyordu şu an 3 yaşında bir sıkıntı olmadı şükür