Selma-aygun37 Kizlar 3-4 gündür fark ediyorum bebeğimin bezini değiştirirken idrarını yaptığında idrar olan yerleri sanki turuncumsu bı renk resim yüklemeyi bilmiyorum atamıyorum o yüzden bı problem mi var acaba yoksa normal mi kızım 2 aylık
Alpbeybi Selma-aygun37 ürat kristali onlar sanıyorum. Susuzluk ya da beslenme yetersizliğindan olabiliyor.
Tombikdonerartikcokpahali Selma-aygun37 Googleden hizli resim yükle yazıyorsunuz. Oraya yükleyip linki buraya kopyaliyorsunuz Atarmisiniz bende merake ttm
Selma-aygun37 Alpbeybi su vermiyorum zaten emziriyorum diye ama versem mi acaba emiyo ama 3 dk 5 dk hiç fazla emmiyo gazlı bı bebek bende zorlamak istemiyorum 😔
Selma-aygun37 070920 emiyor ama dediğim gibi 3 dk 5 dk fazlasını mümkün değil emmiyo ağlıyo gazlı bı bebek gazdan dolayı da ememiyo cocuk
Selma-aygun37 Tombikdonerartikcokpahali emzirmeyi sıklaştırayım ben o zaman 3 dk 5 dk ne kadar emerse artık suda versemmk günde 1-2 çay kaşığı
Selma-aygun37 070920 bu ay gitmeyecektim aslında Dr a ama en iyisi gitmek olucak yazık çocuğuma bilemedim kaç gündür susuz kalmış vücudu demekki