Edooo Hanımlar 5 ay 25 günlük oğlum var 3. Aydan beri iştahsızlık var beni emmedi zaten doğduğundan beri süt sağıyorum ama 3. Aydan beri kaşıkla döke saça veriyorum bu ayda zaten tamamen gitti iştahı kaşıkla bile iremiyorum bu ay hiç kilo almamış çözüm önerisi olan bu durumda olupta çare bulan var bugün yine doktorada götürecem gastroentoroloji bölümüne 😟😟😟
Handecelik Edooo alıştırma bardağı kullanabilir artık bi de öyle vermeyi mi deneseniz Benim bebek biberon alana kadar piyasadakilerin hepsini aldık sanırım:) en son nuk first choice denedik onu kabul etti ama şimdi onu bırakıp avent natural ile içiyor
busemevsim Ben su verirken zorlanmıştım belki sizinde işinizi görür kasık ve biberondan yorulmuştu kzım içmiyordu hiç ben bir kere bardakla denedim içmeye basladı en azından denemiş olursunuz Allah yardımcınız olsun
Edooo Handecelik bide alıştırma bardağıyla deneyeyim 😔Çok yoruldum artık lütfen dua edin düzelsin artık
Edooo Kaç mama kaç Ozge_AyazEfee kaç mama kaç biberon değiştirdim kaç doktora götürdüm 😞Dua edin düzelsin artık çok yoruldum yıprandım kimin duası kabul olur bilinmez
Ozge_AyazEfee Edooo sizi çok iyi anlıyorum, iştahsız çocukla baş etmek zor. İnşallah tez zamanda iştahı düzelir 🙏 kan değerlerine bakıldı mı peki