Koca_bebek Deletedmom896 evlenelim 2 ay olmuş 5 senelik tanışıyormuş yani sevgilimin 5 seneden belli 18 ne intar etmiş kocası aldatıyorum şiddet uyguluyormuş tuktokta gördüm baya yorumlarda bişeyler yazıyordu otopside de 20 günlük hamile olduğu çıkmis
Koca_bebek 2prenss_annesieliff_bende tiktokta gördüm acaba gerçekten doğrumu hani 5 senelik bi sevgi var arada yeni evli falan
Koca_bebek MiracAlpinveUmutunAnnesi kader güler diye bi kız evlenelim 2 ay olmuş intar etmiş eşi aldatmış şiddet uyguluyormuş falan
Koca_bebek Annis-ogul valla bilmiyorum doğalgaz kablosuyla asılmış oda kız tiktokta 3 tane bi şarkıyla video çekmiş orda açık açık sözlerden belli kızın bıktığı yani 2 ayda insan mutlu gözükebilir ama gel gelelim evde ne oldunu kimse bilemez yani
srkck000 Kadın aldatıldığını öğrenmiş, Kaynanası oğlunu doldurmuş adam da karısını dövmüş. Kadın ailesinden yardım istemiş ailesi de artık bu evden çıktın geri dönemezsin demiş… Okuduklarım böyleydi doğruysa
mmssmm Koca_bebek gördüm cok üzüldüm, doğruysa otopside 20 günlük hamile oldugu çıkmış. Allah ailesini de kocasınıda kaynanasınu da bildiği gibi yapsın, 2 cana mal oldular.
emineveminigi Koca_bebek iko gündür sürekli heryerde karşıma çıkıyor.. çok üzüldüm gencecik bir kız Allah affetsin mekanını cennet etsin. İşin gerçeğini o kadar merak ediyorumkiii