Birkizbirerkekannesiyim Kizim 16aylik 5aylik hamileyim kizim bir haftadir emmiyor ,1dakika anca emer,bugun gogusumu siktim ve sut mut yok sasirdim ,simdi mamaya baslamam gerekirmi?kac numara ?
Cancansmom Birkizbirerkekannesiyim sıkmayla nasıl emin oldunuz, ben sağıyorum gelmiyor, oğlum emiyor geliyor, görüyorum geldiğini.
bidibidibidi Birkizbirerkekannesiyim ay tam benim gibi hamilesiniz. Benim oğlum 13 aylık 2 aylık da hamileyim. 5. Aydan sonra süt ekşir diyorlar belki o yüzden bırakmıştır baktınız mı sütünüzün tadına
Birkizbirerkekannesiyim Cancansmom benim sutumu ilk 3ay elle sagim yaparak kizima verdim gunde 1litre sagardim,surum fazlasiyla vardi,gece aya kadar yine sagsam geliyordu simdi yok
Tugce Birkizbirerkekannesiyim doğrudur o zamanlar öyledir ama hanımefendinin dediği gibi benim de sütüm pompaya da ele de gelmez. Bebeğimin gelişimi iyi çok şükür. Birkaç boş emiyor sonra gelmeye başlıyor. İlk ay benim de dediğiniz gibi elimle dokunmasam bile sütüm akardı sağsam bol bol gelirdi. Sonraki aylarda öyle olmuyor siz de biliyorsunuzdur
Cancansmom Birkizbirerkekannesiyim ilk aylar sıkmayla gelir, ama zamanla göğüsler terbiye oluyor, bebek emmeden gelmiyor. Bebekler çok güçlü emdiği için biz sıkmayla gelmeyince sütümüz yok sanıyoruz. Bebek emdiği sırada bakın,görürsünüz.
Birkizbirerkekannesiyim Tugce aslinda emzirmeyi kesmeyi dusunuyordum Hamilelikde Pekde cekilmes bi durum Fakat ileriki aylarda dusunuyordm
bidibidibidi Birkizbirerkekannesiyim 5 ay iyi emzirmişsiniz 😊 bende emdiği yere kadar devam etsin istiyorum. Yalnız bu ekşime düzelmiyor mu? Sağıp dökseniz bir süre?
bidibidibidi Birkizbirerkekannesiyim aynen olabilir 😀 büyük ihtimal benim oğlumda 16. Ay gibi kesilecek. İnsan üzülüyor istiyor 2 yaşına kadar emzireyim ama işte …
Birkizbirerkekannesiyim bidibidibidi bende digeri dogana kadar dusunuyordm fakat olmadi bunada sukur diyelim
Gtmz Cancansmom Birkizbirerkekannesiyim bir göğsum ile emziriyorum bebehm13 aylık yaklaşık 6 7 aydır. Emzirdigim sol göğsümden ne zaman sıksam süt hala akar şakır şakır sağ göğsünün ucundan hafif gelir sadece damla damla onu emer bırakır gelmiyor diye soldan içer yani kesildiyse bunu hissetmiştir zaten hamile normal yani