Minik_serce Kizlar kış temizliginizi yaptinizmi benim halılar geldi odalari yıkayıp sersem erkenmi acaba ya siz serdinizmi
Mini_ka Minik_serce Yaz ortası kız kardeşimi çağırıp yapmıştım dip köşe. Bi o kadarlik daha oldu ev 😂 çocuğa bi bakan olsa kolay da
Minik_serce Tatlican yok urfada oturuyorum bazıları erken diyor ama biz ev üst kata olduğu icin soğuk artik
Minik_serce Mini_ka ayen cocukla zor oloyor nereye gitsem kizimida mecbur yanima alıyorum biraz daha soguk olsa alama artık
Minik_serce ZehraSareMom oh ya mis gibi bende 1 hatadır her yeri yikiyirum artik serim diyorum ama erken diyor bazilari
ZehraSareMom Minik_serce Benim kızım emekledigi için serdim temizlik yapıldığı gün hasta olurdu yoksa.
marscicegi Minik_serce ben erken olmasını anlamadım neye göre erken , yanlış anlamayın halıları neden kaldırıp kışın yeniden sridligini anlamak için sordum hiç yapmamistim bunu 😊
Minik_serce Mini_ka evet çocukla zor esim hep yardim edecem dedi dedi etmedi hem çocuğa bakmak hem temizlik yapmak zor vala
Turuncukafa15- Minik_serce temizliğimi yaptım ama halılarım kaldı onlarıda haftaya kaldırcam☺️ Evim güneş görüyor gündüz sıcak oluyor şuan gerek duymuyorum