emoo aramızda emzirip diyet yapan arkadaşlar var mı acaba sütte azalma olmadan kilo verenimiz var mı 🙄kendimi durduramıyorum normalde diyet yapar hzlıdan verrdim ama sütüme bişey olur diye bilinçszce birşey yapmak istemiyorum
Sedagmlksz emoo ben yapıyorum canım emziren anne diyeti sadece anne sütü veriyorum 3 haftadır online diyet yapıyorum sütüm arttı kilo da veriyorum Allaha şükür ☺️Ben de çook korkarak başladım ama kilom vardı işe başlıcaktım bana iyi geldi
Mlke301020 emoo ve sadece 90 tl aylık İnstagram da diyetasistan sitesi var mesaj atın indirim vardır inşallah hala yoksa bile 100-120 arasıydı sanırım fiyatı fayet güzel ilgilenip mesaj atıyorlar 😊
Nurish emoo merhaba bende diyet yapıyorum 2 haftada 4 kilo verdim. Ama ben sürümün kesilmesi için doktorumun tavsiyesi ile lacmix vitamin kullanıyorum. Tavsiye ederim diyet sürecimde sütümü azaltmadı
Sedagmlksz emoo ben nurdan balakçıya gidiyorum zaten baya ünlü bir diyetisyen. Önceden de çalışmıştım bekarken çok güzel kilo vermiştim o yüzden tekrar onu tercih ettim çünkü emzirirken diyet yapmak önemli. Fiyatı biraz fazla ama gerçekten çok memnunum
Mlke301020 emoo inşallah benim daha en az 12 kilo vermem lazım bu sefer çok azim ettim hamile kaldığımdan da az olmak istiyorum