hilalkbdy Bebeğim 3 aylık 90 cc yapıyorum mama bebelac gold nutrıkonfor kullanıyorum ama 1.5 saatte bir acıkıyor normal mi bilmiyorum ? Anne sütü de verıyorum gelen acıkıyor
Sevenne hilalkbdy az veriyosunuz bence 2 aylık bebegim 90 içiyor çünkü sütümü sagıp verdiğim zaman biliyorum 100 içtiği bile oldu biraz arttırın öyle deneyin
Sevenne hilalkbdy günde bi kerede mama veriyorum gece yatarken bebelac gold nutricare kullanıyorum bende arasındaki farkı biliyormusunuz bu arada
Purpura26 hilalkbdy nutrikonfor sindirimi kolay olduğu için daha çabuk vucuttan atılıyor. 90 mli arttırmayı denedin mi? 3 aylık oğlum 6.500 kilo 120 ml içiyor 2.5 saatte bir acıkıyor
hilalkbdy Sevenne nutrıkonfor gazlı bebekler için olan mama bebelac gold çeşitlerinden ayıran özelliği bu
hilalkbdy Purpura26 yaaa aslında sma comfort kullanıyordum oda kusturdu kabız gıbı yaptı sonrada buna geçiş yaptım anne suty artı mama verdığım için 90 cc verıyorum bende doktor demişti
Purpura26 hilalkbdy Bebeğine göre gözlemlemen lazım canım. Her bebek aynı miktarla doymaz. Biberon bittikte sonra hala emmek istiyorsa yetmiyordur mesela