Dyunak Gece beslenmesini kesmek istiyorum oğlum 14 aylık bir influencer paylaşmıştır doktoru uyku şurubu vermiş bu süreçte bebeğin zorlanmaması için fakat adını vermiyor kendi doktorumuza sordum bilmiyorum adını öğrenin dedi ne olduğunu bilen var mı
Kumsal-Arden Dyunak yapmayın nolur şu fenomenlerin hiç bişeyine inanmayın hele ki çocuğunuza kullanacağınız bişeyse. Söylenene göre Hepsinin havası 25 inden sonra sönecek ve gerçek yüzleri çıkacak meydana. Bırakın zorlansın çocuğunuz ne olduğu bilinmeyen bişey içmesinden iyidir
melasya Dyunak ben biliyorum ama sölemek doğru olmaz.çünkü ben o amaçla kullanmadım o ilacı yan etkilerinden biri uyku.sakın çocugunuza uyusun diye ilaç vermeyin.
Zuhallkahraman Kumsal-Arden . Söylenene göre Hepsinin havası 25 inden sonra dönecek ve gerçek yüzleri çıkacak meydana. Kim söylüyor, neyi söylüyor?? Anlamdım 🙄
Dyunak Kumsal-Arden bilmiyorum öyle mi ama çocuğuna baya dikkat eden bir anne Hanife akın çankal ilaç olduğu için adını vermiyor 3 gün kullanmış çocuğu artık gece beslenmiyormuş emmeden uykuya geçebiliyormuş bizde çok müzdaribiz uyku konusunda artık çocuğumun kesintisiz uykuya ihtiyacı var ama alışkanlıktan sürekli olarak uyanıyor bizim doktorumuz bay bay night damlasını önerdi kullandım fakat fayda etmedi
Kumsal-Arden Zuhallkahraman 25 inden sonra ekim kasım hangisi bilemiyorum bu fenomenler link vs veremeyecek kısıtlama geliyor
Polikistikannee Zuhallkahraman Linkci fenomenciklere yaptırım uygulanıyor artık babasinin çiftliğindeymis at kosturamayacaklar linkler falan secili kisiler paylasacak🤣
Kumsal-Arden Dyunak bilemezsiniz Çocuğuna dikkat ettiğini/ etmediğini. Bunlar herşeyi yapıyorlar ve ben o önerdiklerinin söylediklerinin hiç birini kendi çocuklarına kendilerine kullandıklarına inanmıyorum . Bence bir daha düşünün.
Mervesahin59 Uyku eğitimi falan verin ne şurubu ya, Küçücik bebeklere bilmediğinz şeyler vermek istiyorsunuz
Dyunak Mervesahin59 doktor önerisiyle vermiş kadın doktorlardan iyi mi biliyorsunuz acaba bebeğin zorluk çekmemesi için kullanılan bir şey gidin bi tıp fakültesi kazanın ondan sonra konuşun.
Siyahii Mervesahin59 uyku eğitimini çok mu biliyoruz peki? İlacıda tavsiye etmiyorm tabi ama onun yerine uyku eğitimi de saçma. Kime göre çıktı bu eğitim adı altında uyku! Oda sosyal medyada yayınlanan fenomenlerden türedi. Bebekleri bi rahat bıraksınlar artık
Zuhallkahraman Polikistikannee 😅😅bilmiyorumdum. Hiçbir fenomeni takip etmiyorum. Bir düzenleme gelmeli ama.. Çok çığırından çıktı herşey..
Dyunak Polikistikannee hayır link verdiği bir şey değil doktorunun önerisi olduğunu anlattı fakat adını vermedi
Polikistikannee Dyunak Biri vardi önermişti dogal degil bu uyku damlalari yazik çocuğa uyku egitimi vermeyi deneyin
Dyunak melasya uyusun diye değil sadece gece beslenmesini kesip kesintisiz bir uyku sağlamak amacıyla soruyorum zaten 1 yaşından sonra bebeklerin kesintisiz bir uykuya ihtiyacı vardır
Dyunak Mervesahin59 kendi doktorumuza sordum öyle bir ilaç verilmez gibi bir konuşma yapmadı adını öğrenin ona göre karar verelim dedi uzman doktor Mustafa Alper Aykanat.
Dyunak Polikistikannee uyku eğitimi vermeyi denedim fakat çok ağladı zaten bu da çocuğun o kadar ağlamaması kendini yormaması için kullanılmış bir şey
Kumsal-Arden Dyunak peki 👌 siz araştırmaya devam edin. Verin çocuğunuza uyku şurubu. Hâlâ iyiye çıkarma çabasındasınız. Çocuk sizin çocuğunuz bizde iyi niyetimizle yorum yapıyoruz kendiniz bilirsiniz.