123ahmet Merhabalar güzel anneler ya ustunizden İrak boğazım agriyo biraz canım da nasıl mercimek çorbası istiyo ama blendirim yada mikserim rondom falan hiç biseyim yok bana bunlar olmadan yapılan mercimek çorbası tarifi verir misiniz
Esmihan Suzgecin varsa mercimek çorbası piştikten sonra tencerenin üstüne süzgeç koy çorbayı üstüne dök kalan parçaları kaşıkla ezip tekrar çorbanın içine koy aynı blendrdan geçmiş gibi oluyo
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 123ahmet Ay taneli mercimek çok severim ben normal yaptığınız gibi yapın. İcinde tanecikli gelir ağzınıza. 🤤
Domino benim de yok ben süzgeçten geçiriyorum. merc8meklerimi yıka tencerene al patates,soğan,havuç,sarimsak,salça,yağ ve baharatlarını ekle üzerne de suyunu kou kaynaşın süzgeçten geçir misss😋😋😋
Balyanak_annesi Ben hiç blendirdan gecirmen suzmemde. Merdivenleri yika yağda kavur içine birer tane soğan yeşil biber ve domates hic birini doğrama onlarida mercimekle cevir uzerine suyunu tuzunu koy duduklude düdüğü kapattıktan sonra 35 40dk pişir içinden sebzeleri al ic
ezogelinn 123ahmet sıcakken süt süzgecinden geçirin eskiden annem öyle yapardi sanki daha güzel olurdu
Aliveannesiiii 123ahmet babam blendır sevmediği için annem hep rendelerdi malzemeleri canım, bende oğluma öyle yapıyorum mesela güzel oluyor.