Saraa Arkadaşlar ben geçen alışveriş yaptım yine çark indirimiyle o yüzden şuan bana lazım değil alışveriş yapacak varsa kodu veriyorum boşa gitmesin. XKVSRG19ATU 20 lira indirim kuponu 😊
AyazMerve XKVSSMAH6IW Benim de 30 lira indirimim var bugün alışveriş yapmayacağım için boşa gitmesin ☺️
Saraa babyandmomwolf sepete 100 lira üzeri ürün ekleyin indirim kuponu yazan bir yer olacak sepetinize girdiğinizde görürsünüz işte o kısıma kuponlardan birini ekliyorsunuz indirim düşüyor hemen zaten 😊
BerfinAzad Şimdi bu yapılan 3 yorumun üç şifresini de tek seferde kullanabiliyor muyuz? Çarkı ilk kez duydum ondan soruyorum hanımlar
Saraa BerfinAzad hayır 1 tanesini tek kullanıyorsunuz alışveriş sepetine 100 lira üzeri ürün ekliyorsunuz sonra indirim kuponu yazan bir yer olacak kutucuğun içine kuponlardan birini yzıyorsunuz 20 lira indirimli almış oluyorsunuz 😊
Saraa tubbaaa 12 ve 18 arası çark çeviriliyor ve heralde haftada bir oluyor geçen haftada bugün çıktı karşıma çark. Uygulamayı indirin bildirim geliyor zaten ordan ama şuan çark çevirme saatleri uygulamayı indirseniz size de gelebilir 😊
Saraa tubbaaa sepette indirim kuponun kutucuğu oluyor zaten canım sepete ürün ekle bak görürsün orda 😊
Caglarass Hilaldgsn Canım sen böyle deyince baktım sorun yok aslında. Başarıyla uygulanmıştır yazıyor