Dedikoduablasi Kızlar regl ağrısına kesin bi çözüm var mı ya kızım yataktan kalkamıyor magnezyum ağrı kesici falan işe yaramıyor
MyEternalLoveNoyann Dedikoduablasi annem bana civan percemi kaynatirdi hem regl söktürücü özelliği var hem de sancılara ağrılara iyi geliyor
Megemom Dedikoduablasi canım su kaynat cezvede içine kekik at demlensin şeker atmadan içir kızına deli adet söktürür hep acillik olurdum anca kekik çayı beni söktürdü
MyEternalLoveNoyann Dedikoduablasi onun bana baya faydası oluyordu benim de çok ağrılı sancılı geçiyor çoğu zaman acile gidip iğne bile vurduruyordum.dayanamiodum onun faydasını gördüm ama çok acı bir tadı var.
Dedikoduablasi MyEternalLoveNoyann valla iyileşsin de başka bir isteğim yok sağ alt karnında sanki taş varmış gibiymiş yürüyemiyor bile
MyEternalLoveNoyann Dedikoduablasi ayh aynı benim gibi oluyor desenize iki büklüm yatıyormu bende öyleydim hala da öyleyim evlen geçer dediler hiç alakası yok yemek bile yiyemem inleye inleye yatarım iki büklüm
MyEternalLoveNoyann Dedikoduablasi gittim de bişey çıkmadı hatta annemde aynı benim gibi onunda aşırı sancılı oluyor 50yasina geldi hala aynı kadın ağrı kesici veriyolar sadece