Toprakaren Kızlar bisey dicem bebeğim 5 kilo üzeri bebek bezi alıcaz da 204 adet i 162 tl indirimli ama kilot bez şuan en uygun bu acaba alsam kullanışlı olurmu hep obur türlü kullandım bizim bezler çok gidiyor hep 200 üzeri alıyorum alıp kullanan varmı acaba
Glbhrylmz Toprakaren Kimisi kış için cırtlı bez daha iyi diyorlar bilemiyorum el alışkanlığı ile alakalı külot bez de kötü değil yani bildiğiniz bir marka ise alıp denenebilir.
UrasEgeninAnnesi Toprakaren bende toplu sipariş veriyorum. Ben kullandım memnun kalmamıştım. Molfix ve sleepy kullandım ama ikisinden de memnun kalamamıştım. Cırtlı ya döndpm sonra tekrar
Bugra2020 Toprakaren 18 ay oğlum Co hareketli zaten bu zamanlarda bezlemek zor cook büyük kolaylık prima külot bez kullanıyoruz mis gibi 🌸hatta sleepy deneyim dedim ama sleepy pamuğu bildiğin cis olunca asagı sarkma yaptı bizde hep sızdırıyor yani sleepy 2 bez kullanırken prima 1 bez takıyordum mis gibi kupkuru ekonomik olsun derken hiç bir farkı olmadı prima külot bez diyorum 🤍
Toprakaren UrasEgeninAnnesi teşekkür ederim bende sleppy kullanıyorum hep cırt-cırt li alınca aklımda soru işareti olmuştu kullanışı rahat olurmu diye ozman almayayım
Toprakaren Bugra2020 sleppy kullanıyorum basindan beri hiç sızıntı yaşamadık sıkı bağlıyorum diye heralde sizin ki büyükmüş bizim ki daha 2 ay 19 gunluk