Caglaa Kizlar bu bebek irmigiyle normal irmik arasnda ki fark nedir🤔 yurtdisndaym bakındım ama bebek irmigi hic görmedim. Normal irmik kullanılsa olmuyo mu aceba🤔🤔
nurayuzun Caglaa ikisinde durum buğdayı ama bebek irmiği normal irmiğe göre daha ince çekilmiştir bi farkı yok onun dışında bildiğim eğer kaşık maması olarak yapacaksan normal irmikte kullanabilirsin kolay sindirim için be ek irmiği önerşyorlar
Deletedmom115 Caglaa Sindirim açısından bebek irmiği daha kolay sindirilir. Çünkü inceligi diğer irmiğe göre daha fazla.
Arasveben Caglaa bende yurtdışındayım bulamadım bende kararsız kaldım normal irmigi almak için normal irmikle denigcem bakalım oglum yiycekmi
Karakiz Caglaa ben kullaniyrm hic bise olmadi bi cay kasigi kadar sadece arasindaki fark ince olmasi bide cnm ari mamanin her cesidi var alabikirsiniz ben gunde 1 sefer veriyrm
Cicegiburnundaanne Caglaa bende bu soruya cevap aramaktayim :) mesele incelik kalinlikmis megerse rondoda cekilebilir bence icerek ayniysa :)
Caglaa Cicegiburnundaanne aynen ama rondodan gecirdmde ayni oldugu gibi çıktı 😂 bende öyle verdm dün bi guzel yedi. Sindirdide hatta😂😂😂