Rozhiv Arkadaşlar play store den bir uygulama indirdiğiniz zaman adını yaziyrousunuz ya örneğin bir oyun indirdim ismini yazdım önceden daha önce ne indirdiysem silebiliyordum arama motorunda yazdığım isim şimdi silinmiyor neden bı bakarmsiniz sizde de aynı mı ?
NukleerBaslikliKiz Rozhiv Canım google playde kendi gmail hesabının olduğu yer var ya oraya tıkla oraya tıklayınca genel ayarlar var
Elmass42 Rozhiv google playa gir sağ üst köşede google hesabı sembolü var e postan yani ona gir ayarlar,genel,hesap ve cihaz tercihleri,aşağıya in cihaz geçmiş temizle var ona gir temizle canım
Rozhiv Watsap Şeker oyunu Foto duzeleyiciye girdim Nefis yemek tarifleri yazıyor arama motorunda silemiyorum bunları
Duyguss21 Rozhiv canim play storade ayarlar kısmına gir genel de orda hesap ve cihaz tercihleri de altta cihaz arama geçmişini temizle diyor oraya baş silinir😊
iki_prens_annesi Elmass42 daha once bakiliyodu uyguluma kitaplk gibi biseydi telfn degisince bulamadm vala 🤭
maras46 iki_prens_annesi su an hala.kitaplikta görünüyor önceden indirip su an kaldırılan uygulamalar