Siyahii Seboss12 canm benm daha yeni aldım. 15 aylık kızıma 18-24 tam oldu bi beden büyük almakta fayda var yani
Vanilya Seboss12 Montlarını Zara dan aldım. Boyuna göre alıyorum hep. Vatsap iletişim numaralarına da yazabilirsin canım cevap verirler
Seboss12 Ogretmenkiz @ EtiPetito Vanilya Yamanikomm Siyahii adastra hepinize teşekkürler benimki çok kalıplı toplu bi çoçuk değil de ondan karar veremedim ☺️
Ogretmenkiz Seboss12 hep ayını göre alıyorum tam oluyor bir beden büyük bile alınabilir uzun süre giyinmesi için kıyafetlerde .. montta bence bir beden muhakkak büyük almalısınız ♥️
AtaVeAnnesii Seboss12 Ben yeni aldim bu sene oglum 16 aylik 18 24 tam istedigim gibi oldu 12 18 kuvuk geldi koldan boydan
AtaVeAnnesii Seboss12 netten alicaksaniz iade sureci hizli bilgi vereyim ctesi iade ettim pazartesi kabul edildi aksama tekrar eldim aklinizda bulunsun🖐
Epifenomen-gkc Seboss12 kızım 1 yaşında 9.5 kilo 75 cm geçen sene 6-9 aylık Zara montu şuan tam oluyor boy ve koldan ama içine kalın ve şey girse sıkışıyor gibi 9-12 almayı düşünüyorum yine zara dan. Bence tam kalıp çok büyükler de kayboluyor içinde