emiasl Bebeğim 11 aylık, karantinadayız hırıltısı ve öksürüğü var aile hekimi asist verdi. Ama 1 yaşından önce kullanmayın yazıyor prospektüsü de. Doktora da götüremiyorum. Bu şurubu kullanan varmı acaba
ecemm-6161 emiasl öksürük içim canım tereyağ işe pekmezi pişir sonda az ılıdıktan sonra azıcık suyla aç sabah alsam 1 cay kaşığı ver ökrüğü keser hırıltı içinde burnunu süreklş herbgün fizyolojik serumla aç canım
edaninannesii emiasl canım biz kullanalı 2 gün oldu doktorumuz verdi hatta suan bi balgam söktüğü yok kullanmaya devam edicez 12 gün süresi var zaten
Alenffc18 annediyebiri eşim doktor oğlum 9 aylık biz de kullanıyoruz herhangi bir problem olacak olsa eşim vermez bence diye düşünüyorum
aselinannesi06 annediyebiri valla öksürük balgam için 19 aylık kızıma almıştık bizde ama vermedim sonra doktora gittik doktor da vermeyin dedi bize
aselinannesi06 annediyebiri evet antibiyotik değil balgam söktürücü biz devlet hastanesine gittik orda ki doktor verme dedi bitkisel şurup verebilirsin bebeklere öksürük şurubu önermiyoruz dedi. Tabi siz bilirsiniz 🤗
annediyebiri aselinannesi06 bitkisel şurup nasıl oluyor ki prospan vermişti önce şimdi de onu verme bunu ver diyor
aselinannesi06 annediyebiri bişzm doktorumuz da öksürük şurubu önermem ama illa içsin rahatlasın dersen bitkisel prospan var demişti o da onu verebilirsin demişti ama onu da almadım ben. Antibiyotik yazdı onu içince iyileşti 3 hafta falan hastaydı bu sürede 2 antibiyotik bitirdi
aselinannesi06 annediyebiri malesef geçmiyor canım biz ilk bir acile götürdük orda parol şurup klamoks antibiyotik verdiler antibiyotiği bitirmesine rağmen iyileşmedi sonra normal polikliniğe götürdük bu sefer macrol adı yanlış hatırlamıyorsam o antibiyotiği verdiler şurup bitene kadar 10 gün onu kullandık öyle geçti
annediyebiri aselinannesi06 baya zor geçmiş inşallah bir daha olmaz birde benim ki 3 aylık ondan korkuyorum vermeye daha küçükkende böyle rahatsızlık geçirdi mi acaba bebeğiniz
aselinannesi06 annediyebiri benimki 20 aylık da küçükken pek hasta olmadı çok dışarı çıkamadk zaten tam covid zamanı doğdu ama 6 aylıkken covid olduk o da pozitif çıkmıştı. Hastalık çok zor gerçekten Rabbim şifa versin inşaAllah 🥺🙏🙏