Ruziray Kızlar kavanoz mamaları hakkında ne dusunuyosunuz? Bebeğiniz kaç aylık ve en çok neli olanı seviyor ?
Srpp Ruziray bizim doktorumuz dışarda vs vermek zorunda kalırsan verebilirsin dedi. Bende gıdacı olduğum için hero baby organik kavanoz mamalarını tercih ediyorum. çalışma hayatımda Ecocert organik sertifika firmasıyla koordineli çalıştığımız için denetimlerini sıkı yapıyolar, güveniyorum ecocertin kontrolündeki üretime👍
AygulSina Ruziray kavanoz mamalarin icindr bazen zararli urunlerde karisiyor. Almanyada dm marketinin mamalarina zehirli mantar karismis geri istediler butun mamalari haber falan olmuştu en iyisi kendin hazirlaman disari cikicak bile olsan termos var ebebekte yorumlari falanda cok iyi ben ondan alicam dışarı cikarken yanima taze alirim diye
Sarisin Ruziray dışarda mecbur kaldığımda verdim bi iki kez çorbayı sevmedi meyve püresini çok sevdi. Hero baby almıştım
Minnakkk Ruziray ne kadar organik de yazsa kavanoza giren şey organik olmuyor bence mutlaka bozulmaması için bişeyler katıyorlardır benim şahsi düşüncem bu yönde. Zaten doktorumuzda bir yaşına kadar paketli hiçbişey vermiyorsun dedi
Janss Srpp Çorba tercih ettiniz mi yoksa sadece meyve sebze püreleri mi ? Ben şimdiye kadar hiç vermedim beğenir mi bilmiyorum .
Janss Srpp Kemik sulu çorba gördüm rafta , tatilde belki ihtiyacım olur diye fikrinizi almak istedim . Teşekkür ederim . 😌
Srpp AygulSina sektörün içinde olduğum için sizlerede söyliyim türkiyedeki gıda tebliğiyle yurt dışındaki tebliğ aynı değil. Burda yasak olan şeyler orda yasak olmayabiliyor. burada yapılan analizler orada istenmeyebiliyor veya tam tersi. X firması hem türkiyede satışı için ürün üretiyor hem yurt dışına ihracat yapıyor. İhracat yaptığı ürüne koruyucu vs kullanabiliyor. Bnde hftasonu yurt dışına gidicem 2haftalığına. Giderken mama vs herşeyimi burdan giderken ihtiyacım kadarını yanımda götürücem. Malesef aynı marka diye içerikleride aynı olamayabiliyor. Üretim reçeteleri tamamen farklı😞
AygulSina Srpp biliyorum farkli oldugunu ama ne kadar guvenilebilir ki ne kadarr organik diye bagirsada. Sizin durumunuz farkli ama evde hazirlaya bilmek varken neden hazir alinsin ki. Cogu sey temiz temiz derlerken altindan bir suru sey cikabiliyor. Haksizmiyim?
Srpp AygulSina tabiki haklısınız zorunlu kalmadıkça kullanmamak lazım bende evimde kendim yapıyorum pürelerimi ama kullanmak zorunda kalındığında da ben ecocert onaylı organik ürünü tercih ediyorum. Ecocert firmasında da çalışmıyorum :) o firma bizim ürünlerimizi denetleyip organik sertifikası veriyordu ordan biliyorum çalışmalarını.
AygulSina Srpp mecbur kaldigim zaman tabi bende veririm yalan yok ama kendom yapabilicekken kendim yaparim. Sertifikali bile olsa cok guvenemiyorum ben
Milasmom Ruziray hippin organik sebze purelerinden veriyorum 9 ay 10 günlük. Tavuklu pirincli sebze puresini seviyor. Hippin sutlacindan ve meyve puresinden de vermistim. Evde yaptigim sebze purelerini sevmedigi icin doktor tavsiyesiyle hippin kullandim simdi yavas yavas evde yaptiklarimi yemeye basladi.
Thesra Ruziray Ben kullandım özellike dışarı da olduğumuz zaman çok pratik oluyor🙈 Karışık meyveli püreleri,sütlaç muhallebi ve meyveli yoğurtlarını kullandım❤️
deletedmom2200 Ruziray bebeğim 9 aylık hipp markasının neredeyse tüm kavanoz mamalarını verdim çok memnunum. Sürekli seyahatte olduğumuz için evde bişeler yapma imkanım kısıtlı oluyor. 6 Aydan sonra sebze , meyve , kahvaltı öğünü gibi her çeşidini denedim