Cansuu1 Fikir verir mısınız kızlar. Aklıma fincan ve nevresımden başka bısey gelmiyor. Güzel kullanacağı ne olabilir ailecek oturup kalktığım arkadasım
bbusra134 Bence direk sor madem yakın arkadaş ben öyle yaptım yapıyorum zaten bir şey alıcam bari işine yarar ihtiyacın bir şey olsun de
emineveminigi Cansuu1 yakın arkadaşa ne alayım diye düşünülmez direk neye ihtiyacın var koçum söyle denir 🤪
Deletedmom5284 Cansuu1 ben laptop almıştım hem ev hediyesi hem doğum günüydü, bi arkadaşımada yeni evliyken waffle makinesi aldım
Girlmomsss Deletedmom5284 sizinle yakin arkadas olmak isterdim nasik eli bol gonlu bol biriymissiniz :)
ballilokmaninannesi @Cansuu1 çok yakınsa neye ihtiyacı olduğunu sorun bence daha mantıklı olur eksiği neyse onu alırsınız
Deletedmom5284 Girlmomsss ahah teşekkür ederim, kendi işim bu laptop servisimiz var o yüzden kendi ellerimle yaptım iç parçalarını satın aldım sadece 😂 bu arada onlarda bana hiç bişey almadı belirtmeden geçmiyim yaradır bu bende üzüldüm 😂😂
BarlasMomm Cansuu1 ben madame cocodan cok guzel bir ayna almistim. Arkadasimda celik kapinin karsisina asmis kolidora cok guzel duruyordu. Tam evden cikarken sacina yuzüne bakmalik bi aynaydi 😁