Mucizebebekisramira Doğumdan 35 gün sonra adet olan var mı içinizde bugün doğumumun üstünden 35 gün geçti kanamam biteli 2 hafta falan oluyor bugün biraz kanama geldi böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda
Batigun Mucizebebekisramira pek bilgim yok ama hala lohusa kanaması olabilir 40 gün dolmamış çünkü ama yinede bi doktorunuza danismanizda fayda var
Karhaf Mucizebebekisramira Canm lohusalik kanamasıdir ben de 20 günlük falandı bittiğinde ama sonra 3 4 gün sonra baktım kanamam geldi doktora sordum lohusalik 40 gün böyle ara ar adet gibi de olabilir dedi ya da 40gunnde sürebilir dedi
Giz3w Mucizebebekisramira benimde oyleydi kanamam bitti adet oldum adet bittikten 15 gun sonra tekrar adet oldum 2-3 kere 15 gunde bir olduktan sonra duzene girdi biraz
AND-20 Mucizebebekisramira Ben oldum düzenli her ay geliyo şu an ama bir hafta iki hafta geciktiği de oluyor
Mucizebebekisramira Linlenecek bir konu olsa şimdiden 1500 tane cevap gelmişti valla ne kadar duyarlı ve yardımsever insanlarsınız
Mucizebebekisramira Karhaf anladım canım teşekkür ederim benimde az bi kan geldi koyu kırmızı şimdi hiçbişey yok
Mucizebebekisramira Giz3w ama şu anda kanamam yok çok az bi kan geldi koyu kırmızı renginde sonrası yok endişelendirdi beni
Mucizebebekisramira Karhaf korkuyorum vallah canım dün biraz açık renkli geldi bu sabahta açık renkli geldi sonra kahverengi renkli geldi ne olduğunu anlayamadım
Karhaf Mucizebebekisramira canm için rahatlasın diye doktora git istersen ama rahat olsun canm için normal birsey
MelinayAsel Benim 40 im çıkmadan erken bitmişti kanamam Doğum yaptıktan 30 gün sonra regli olmaya devam ettim her ay. Ve hep ozenmisimdir regli olmayan doğum yapanlara Sere serpe yatmak varken sürekli temkinli olmak çok huzursuz ediyor beni
Mucizebebekisramira MelinayAsel bende aynı durumdaydım canım cidden çok tedirginim ha adet oldum ha olucam ye rengi böyle derken insan ister istemez çok tedirgin oluyor
Mucizebebekisramira MelinayAsel benimde kanamam erken bitti 40ımdan çıkmadan 20.gün falan bitmişti şimdi de böyle kanamalar görüyorum🥺
MelinayAsel Mucizebebekisramira Bi de benim çogaldi 2. Doğumundan sonra tampon ve ped ile idare ediyorum
benkullanici07 Mucizebebekisramira ben dogumdan 38 gun sonra adet oldum cunku kanamam cok azalmisti ve akintim olmaya baslamisti adet oldugumuda kanin yogunlugundan anladim adetim bitincede daha devam etmedi kanamam zaten
Karhaf Mucizebebekisramira yoktur canm doktor da normal diyecek 40 çıktıktan sonra sıkıntı oluyor diye biliyorum
Eliztos123 Selam kızlar benimde kızım 3 ay 18 günlük henüz regli olmadım,dogum kanamam oldu 10 gün o kadar normal mi hala regli olamamam?