Oznur_0708 2 ay 14 günlüğüz ağlama krizine giriyor çoğu zaman uykusunu geldiğinde sizde durumlar nasıl hanımlar
Elifatm1 Oznur_0708 2 ay 18 bizde aynıyız. Gazimiz da var. Koliğiz. Normalde kendi kendine uyuyan bir bebek ama gaz uyutmuyor malesef. Geçeceği günü iple çekiyorum
Ays0 Oznur_0708 biz de 2 ay 14 günlüğüz. Uyku zamanı değil ama meme istediği an ağlamaktan tutamıyor beni parçalar gibi çekiştirip ağlıyor. Sakinleşemediği için de ememiyor. Uyku sersemi en rahat karnını doyurdugum zaman oluyor harici hep bir kavga
Elifatm1 Oznur_0708 ayaklarını karnına çekme, gaz çıkarırken ağlama,ıkınma, kendini sıkma bunlar oluyor. Büyük ihtimalle sizinkiide gazdan dolayıdır
ElaZeyAras Ays0 bizde aynı durumdayiz .uyku sersemi veriyorum .uyanıkken tam bir cadı korkuyorum ondan dkkdkd cok kötü ağliyor . Birde kaç gündür uymuyo . 5 dk uyusa 2 saat uyanık .
Oznur_0708 Elifatm1 ağlıyor çıkarırken evet ya doktorumuz biogaia ve sab simplex verdi biogaia yı kullanıyodum sadece
Busrasener43 Oznur_0708 gundüzleri ve akşamları asla uyumuyor sadece geceler ve çok geç yatıyor 1 2 gibi yoruldum gerçekten 😟
Mucizemsin21 Oznur_0708 1 hafta sonra 3 aylık olcaz inşALLAH aynı durum bizde de var uykusu geldiğinde çook ağlıyor uyuyana kadar mızmız oluyor 😏
Oznur_0708 Mucizemsin21 ne yapcaz böyle bilmiyorum benim gibi tek bakanlar içinde daha zor gurbette tek olmak ah ah 🤦🏻♀️