Winnithepooh Baby corner marka 12 18 ay uyumlu 2 yasa kadr olur. Sweatshirt te yaka kısmında lekeler var leke cikarticim yok ondan çıkartamadım. Sadece 25 tl Mevsimlik takımdır
Winnithepooh Kullanıma bağlı pamukcujlar deniyor sanirim var sadece 13 tl ne ince ne kalin türden takim bu mevsimde rahatça gydirilir
Winnithepooh 1 yaş uyumlu çift taraflı yelek içi elyaf dolgu sanirim ince değildir. Lacivert kısımda arka tarafta ütü izi yapmışım 3 cm kadr gorsel atarım sadece 5 tl
Winnithepooh e bebekten alındı diz altı model . Sadece 5 tl üstüne vardır takim yaomak isteyen olursa gorsel atarim üst te sqdece 7 tl
Winnithepooh Üstteki 3 adet sorunsuz alttqkiler kullanıma bağlı yıpranmqlqri vardır. Adet 3 tl hepsi 15 tl dir 6. Aya kadr uyumlular
Winnithepooh Ağız mendiller ve sırt bezleri çoraplar heosi 5 tl kimi kullanilmadi hiç kiminde lekeler var leke cikartcim olmadığından cikartamqdim
Winnithepooh Minikom72 ? Merhaba vazgeçti iseniz söyleyin lütfen olur mu bende sizi rahatsız eder gibi bir daha sormam 😊
Minikom72 Winnithepooh cnm valla hem mesaj bölümünü bulamadım hemde boyu için biraz tereddütte kaldım kalsın k.baakma yazamadim misafirlerim vardı çünkü 😍