Rumus1 Merhaba arkadaşlar oğlum dün 4yaş aşısını yatırdım akşamdan beri ateşi var 38,5 calpol veriyorum hiç düşürmüyor sizinde bu kadar ateş yaptımı
Sevgi1995 Rumus1 parol şurup vermişti bize doktor ateş olursa icir diye ben öyle yapıyordum 10 15 dakikaya düşüyordu ateşi
laliko35 Rumus1 eklem yerlerini silseydiniz çok geçmiş olsun bizde 4ay da 2 devlet aşısı bi de özel asi olduk bu ayın 9unda şükür problem yaşamadık hemen eve gelir gelmez calpol verdim
Mustafamaras Rumus1 bende yaptirmaya goturecem bugün peki banyo yaptirmayin dediler mi ona gore yaptirip goturmek istiyorum da
Rumus1 Sevgi1995 bende parol plus var okudum 6yaş büyükler için yazıyor Şimdi minoset verdim bakalım şuan 39 çıktı ateşi teşekkür ederim insallah düşer
Rumus1 inci_34 iç çamaşırlarla uyuyor soğuk uygulama yaptırmaz çok ağlar akşama kadar düşmese acile giderim artık
Rumus1 laliko35 4 tane çocuğum var ilk defa böyle ateş gördüm aşı sonrası 1 yaş aşısı yatırdım diğer oğluma aynı zamanda ama onda çok şükür ateş yapmadı
_aysun_ Bugün gideceğim bende korktum şimdi görünce 2. ay yapmamıştı ateş aynı aşılar buda yapmaz diyordum 🤔iki koldan mı yaptılar kol olan verem aşısıydı 4. ayda iki bacak demişlerdi ona göre giydireyim
emoo _aysun_ dün yaptrdım 2bacak 2.ayın bacaktan yapılanların pekştrmesi bunlar ateş yapmadı pek bir 37.5oldu gece uyurken çıkar diye bir kaşık calpol verdim sabaha kadar 36.5- 37dydi sıkntı olmadı hiç
_aysun_ emoo yanlış görmüşüm fikrimde 4 ay olunca yaşla ayı karıştırmışım ☺️Bacaktan tamam birazdan gideceğim 🙏🏻