Gizemmm22 Hanımlar merhabalar Aptamil mi, bebelac gold mu hangisini önerirsiniz? Yorumlarınızı bekliyorum❤️👶
melegim71 Gizemmm22 aptamil hic gaz yspmadi gazli bi bebegim yok cok sukur . Hrm meme hem mama aliyor
Mom9856 Gizemmm22 ben hipp kullanıyorum benım bebegımde 26 günlük sütüm çok çok az yok denecek kadar o yüzden almıyor bende mama verıyorum hastanede kuvezde kaldı o dönemde mama verdıklerı mama hipp bizde değişmedik
Nrdnozn Gizemmm22 Gizemmm22 önce hipp aldım tavsıye üzerine bır süre kullandık ama kabız oldu.. bebelac gold aldım onuda bebegım sevmedı kustu mamanın dibi tortu tortu kalıyordu.. şimdi doktor tavsıyesi üzerine sma optıpro kullanıyoruz .. en iyi gelen bize sma.. tabı her bebek farklı hangısı sızın bebegınıze iyi gelecekse deneyerek bulmanız gerek biz öyle yaptık
Gizemmm22 Hafisee Çok gaz yapıyor diyolar ama bilemedim normalde hip kullanıyorumda bebeğimi doyurmuyor.
Hafisee Gizemmm22 bebekten bebege değişir canm o sende gaz yapar diğerinde yapmaz maalesef bebeklerin dünyası bambaşka çözemiyorsun kestiremiyorsun ne olcagını😁
keskebirazuyusam Aptamil bebeğimde aşırı derecede gaz yaptı sabahlara kadar ağladı oğlum. Ondan öncesinde Sma, hipp, evolvia, humana, bebelac kullandım hiçbirini sevmedi. En son Bebelac Gold aldım onu içiyor
Gizemmm22 keskebirazuyusam bebelac goldu çok öneren var bende kararsız kaldım vallahi hep araştırıyorum
Hafisee Mete-35 valla kullanmadım yani şöyle oldu ilk dogurdugum zaman aldık bir defa yaptım kızım içmedi mecbur yaralı memeyi verdim mama öylece kaldı 0-6 ay yazıyor kutuda dışı mavi renk baska hangi çeşiti var bilmiyorum
Yktkbr Doktorumuz 3aylık bebeğime bebelac gold önerdi gazı çok kolay çıkıyor . Sizde doktorunuzun tavsiyesi ile kullanabilirsiniz.
Gizemmm22 Yktkbr doktorum bana hip önerdi ben o önermeden önce almıştım ama bilemedim bebeğim doymuyor
Yasemin38 Gizemmm22 daha onun midesi ne kadarki doymasın canım. Doktorun önermediyse mama verme sık sık emzir bebeği canım. Sütünün artmasınada yardımcı olur sık emzirmek
sahrakytpe Gizemmm22 bende hip kullanıyorum beneğim ufak olduğu için doktorum kilo alması gerekiyor mamada ver ek olarak demişti fakat bende kilo aldığını düşünmüyorum. mamayı doktor önermemişti markayı kendim seçtim ama şimdi emin değilim
Gizemmm22 sahrakytpe bende kendim seçtim ve biraz pişman oldum diğer mamalara göre hem pahalı hem de doyurmuyor.
nimetgamze Aptamil hem gaz yaptı hem de kabız yaptı bebeğimi. Ayrıca çözülmüyor pütür pütür kalıyor. Bebelac gold da pütür pütür kalıyor. O da kabız yaptı. Bebelac kullanıyoruz biz. Bir tek o iyi geldi oğluma. Kilo da aldırıyor.
Gizemmm22 nimetgamze İşte herkesin bebeğine göre farklılık gösteriyor mamalar bilemedim hangisini alacağımı
Gizemmm22 Mom9856 bende hastanede 2 gün kaldığımda sütüm gelmedi sezeryan olduğum için orada aptamil verdiler sonra ben hip aldım kullanmaya başladık ama memnun kalmadım.