GizeWw59 Kizim gunduzleri zor uyumaya basladi sabah 32 aylik kizim sabah 8.30 kalkiyor oglen 1 saat uyuyor aksam 11den sonra yatıyor gece surekli kalkmaya başladı acaba gunduz uyutmasam mi daha iyi mi uyur
Lizbon GizeWw59 uyutmayın aslında erkende kalkıyormuş öglen uykusunu uyumasa erken yatar bilemedim 🤷🏼♀️
Fitifiti GizeWw59 11 ve sonrası gece uykusu için çok geç bir saat. Öğlen uykusunu bırakın. Benim oğlum da 38 aylık (3 yaşını 2 ay geçti hesaplayamayanlar için 😅) gündüz uyutmuyorum. Eğer uyursa 10:30 civarı uyuyor ama uyutmazsam en geç 9 da uyumuş oluyor.
kullanici- GizeWw59 ya of benim kızım da 24 aylık burnumdan getiriyor gündüz 1 saat uyutmak için uğraşıyorum 1 saat uyuyor gece de 1 saat uyutmaya çalışıyorum sinir krizi geçiriyorum artık uyku vakti olunca çok geriliyorum
Hafisee GizeWw59 niye hesap edim ki direk yaşını yazın küçük bişe olsa anlıycam kocaman olmuş yani artık garip geliyor bana açıkcası
GizeWw59 Lizbon bi kac gun deneyim diyorum bazilarida gece uyumaz uyku düzenini bozarsin dio kararsiz kaldim
Lizbon GizeWw59 Hayır canım alakası yok şöyle söyliyim 28 aylık oğlum bir gün öglen uyuyor bir gün uyumuyor. Fakat geç kalktığımız gün uyumaz ise 9-9 buçuk arası uyuyor ama tam tersi de olabiliyor.