Mutluuu1409 Merhaba sütüm sanırım tazyikli geliyor kızım emmiyor çok aç olduğu halde emiyor boğuluyor istemiyor başına gelen var mı böyle bir durum nasıl atlatılır?
Bir_prens_bir_prenses Mutluuu1409 yatar şekilde emzirin bendede var o an hiç bi şekilde almıyor bırakıp mama veriyorum
Ayse_oyku Mutluuu1409 benim kızımda doğduğundan beri öyle yatarak emziriyorum hiç boğazında kalmadan emiyor
ozlemleyla Mutluuu1409 maşallah yerinizde olmak için neler vermezdim benim de sütüm çok az çoğunluk mama yiyor 😔 kuzenimin de sütü sizin gibiydi baştan biraz sağıp sonra memesini veriyordu bi de öyle deneyin isterseniz
Mutluuu1409 Bir_prens_bir_prenses bazen işe yatıyor bazen öyle de emmiyor ya bende bırakıp ya mama ya da sağdığım sütten veriyorum bu durumun bir çözümü olmalı
Bir_prens_bir_prenses ozlemleyla tanzikli olması sütun çok olduğunu göstermiyor malesef😒 keşke öyle olsa mama vermezdim ben
Mutluuu1409 ozlemleyla sağdığımda süt daha çok artıyor hiç bir türlü🤦♀️ baştan sütüm azdı yetmedi bestlak damla kullandım süt arttırıcı maşallah şimdi önüne geçemiyorum
ozlemleyla Bir_prens_bir_prenses öyle mi ben o şekilde biliyordum o zaman diğer arkadaşların dediklerini deneyin 🤗
S-A Mutluuu1409 gerçekten işe yarıyor mu sütüm çok azaldı ve bebeğim iki aylık hemen alıp kullanayım siz nasl kullandınız
Mammamiaa_ Mutluuu1409 pompayla sağmayın elle rahatlayana kadar sağın, geriye doğru yaslanarak emzirin ve memeyi makas şeklinde tutun tazyiki azaltacaktır😊