Fundaceyli Kızlar 31 günlük bebeğim var ama hiç düzgğn uykusu yok altını değiştirip emziriyorum gazını falan çıkarıyorum tam uykuya daldı diyip yerine koyuyorum beş dk uyuyo sonra hemen uyanıyo Napmam lazım
DeryaDerin Fundaceyli zamana bırak canım zamanla dış dünyaya adapte olucak kendini yıpratma tüm sorumluluğu üstüne alma yardımcın varsa ne güzel yoksada dışardan hertürlü yardımı kabul et kendini çok yorma 2.ayda düzeliyo inşallah ama ilk günlerin tadı bi başka keyfini çıkar 😍
Prenses0909 Fundaceyli bizde 1 ayligiz uyumuyor kac saattir gazini cikarttim emdi bezi temiz ama uyku yok gunduz uyudumu cok peki
Didi-dodo Fundaceyli 54 gunluk olduk hala ayniyiz ... tum gun memede kaliyo emziktr kabul etmiyo ... kucagimda uyuyo yerine koyh ca dediginiz gibi 5 dk uyuyup aglamaya başlıyo
Fundaceyli Prenses0909 yok çok uykusu yok maximum üç saat falan sonra kucakta pışpışlayarak yerine koyduğum zaman hemen uyanıyo
Fundaceyli Anlamıyorum ki zaten annemler uyku uykuyu çeker uyusun uyandırma diyo gündüz uyuduğu zaman net de de gece gündüz farkını anlasın diye gündüz çok uyutmayın falan yazıyo