Sare3007 Bebeğinin koligi geçmiyor akşam 10 da başlıyor bazen gece 2yi buluyor 7 8 defa uyuyup dalamadan kalkıyor krizden beslenemiyor mememe kavga ediyor biberonu püskürtüp napicagimi şaşırdım doktor 3ncu ayda geçecek diyor ama hiç inancım yok🙄
Derinsu34 Sare3007 kızım 3 ay 6 günlük yeni yeni geçmeye başladı canım ama neler yaşadığımızı Allah bilir. Tek başıma bakıyorum kızıma kolik azaldı şimdide aşırı huzursuzluk ve uykusuzluk başladı. Doktor dişi erken çıkabilir dedi. Kısacası bir dert bitmeden biri başlıyor. Tek tesellim kızımın sağlıklı bir şekilde büyümesi. Sabretmekten başka çaremiz yok 😊😊
Ayse_gokce Sare3007 geçer bende kolik annesiyim her şeyi denedim acayip yıprandım benim kızım gecelere kadar ağlardı arkadaşların bebeklerini gördüğüm de benim kızım asla böyle olmayacak diye düşünürdüm 3. Ayda azaldı 3 buçuk aylıkken tamamen bitti şimdi 5 aylığız ve kötü günler kendini kahkahaya bıraktı bu bir süreç ve geçecek bana güven sadece biraz sabır
2007 Sare3007 yok biz 3 aylık olduk kolik hala devam edyr ustıne atak haftasymıs kafayı yicem yaa uyumuyor bacaklarım kpptu🥺
Sare3007 Derinsu34 2 ay 18 günlük şuan hala ayaktayım çok şükür yanlız değilim ama büyükler kolik bilmiyor bisey oluyo bebeğe neyi var daha çok telâşlar yanlızken daha iyi bazen
Birdunyabircennetannesi Sare3007 Evet canım 3. Aydan sonra geçiyor inan ben yaşadım ve seni çok iyi anlıyorum. Sana tavsiyem damla kullanma bak kullanmadığım damla kalmadı ve bebeğimi çok daha zorluyordu bıraktığım an daha da rahatladı
Sare3007 Yok hiç birşey kullanmıyorum dedigibiz gibi kullanınca daha kötü oluyor.. mesela reflu ilacida verdi gaviscon oda kabiz yaptı diye bıraktım hep şu geliyor mesela ağzına uykuda duyuyoruz oda uyandırıyor