Aycakumsall Kızlar dilan polattanlazer epl gidip memnun kalan var mı? Bir de acı durumu ne alemde oluyor bu buz başlık falan daha önce gitmiştim ama bitmedi ve acımıştı yani bu nasıl acabaa
Deletedmom0099 Aycakumsall buz başlıklı olanlarla kesin çözüm alamazsınız diod yada alexandrea gitmeniz lazım
Bmom Aycakumsall buz başlık önermem Alexander kesin çözüm 3 seans gittim doğumdan önce 1 sene ara verdim bitmişti zaten çoktan çıkmıyordu şimdi tekrar başladım kalan seanslarima çok memnunum çıkan dökülüyor
dlrkrn www.buzlazer.com adresine google’dan girin orjinal cihazların olduğu merkez listeleri var. Ben güzellik uzmanıyım her makinada çalıştım size gözünüz kapalı girin diyebileceğim tek makina soprano ice platınıum.
Aycakumsall Burası kampanya yapmış baya kurumsal olunca paket çoktan satın aldım merak ediyorum sadecw kimler gitti diye
Deletedmom_36 Aycakumsall Sorunuzla alakali bilgim yok☺️ Sizin paketiniz sinirsizmi ? Bolge olarak nereleri kapsiyor birde fiyat ogrenebilirmiyim? Ben bekarken sinirsiz buzlazere gittim guzel ilerliyordum 3 seans falan gittim daha sonra evlenince sehir degisikliginden gidemedim yandi paketim😔
Aycakumsall Deletedmom_36 istediğin bölgeler her bölge için 6 seans toplam 2.000₺ Tepeden tırnağa diye geçiyor nereni istersen Öyle düşün yani😎