Buyuyoruzannecim6 25 gunluk bebegim var kayinvalidem tutturdu nane demledim icir diye bunun gerceklik payi medir anne sutu disinda su almayan cocuga nane verilirmi
Birprensannesi12 Buyuyoruzannecim6 ben nane de rezene de veriyordum.Simdi gelip lincleyecekler ama olsun yalan yok yani verdim ama 2 çay kaşığı falan ve şükür hiç bişey olmadı eskiler bazı şeyleri bizlerden daha iyi biliyor.Size verebilirsiniz demiyorum sadece kendimden örnek verdim geçmiş olsun.
hemsireleylos Buyuyoruzannecim6 Acilen kaynananı dinlemeyi bırakıyorsun veee booool bol sadece emziriyorsun o ke derse yapma tamam mı 😂 hiçbiri tüh kaka onun söylediği herşey😂 şaka bir yana lütfen dinlemeyin ve merak ettiğiniz heeerşeyi youtube da araştırın yada bana yazın ben sizi sevee seve aydınlatırım sevgiler🙏🏻😇
Deletedmom27337 Birprensannesi12 ne işe yarıyormuş nane? Neden verdiniz ilk kez duydum da ondan soruyorum 🤔
zeyzey77 Buyuyoruzannecim6 Verme baharatlar en az 8 ayda başlıyor. Midesi daha çok rahatsiz olur yanar reflü olur bebek
Ayse-21 Buyuyoruzannecim6 benimde 39 günlük kızım var kabızlık sorunu var benimde kaynanam kayısı suyu ver diye tutturdu ama dinlemeyecem onu su bile vermeyin diyorlar bunlarda çıkıp öyle şeyler çıkarıyor